Blog wellness resort

vrijdag 22 december 2017
Silverspas massagebaden
Tags: massage, nek. Silverspas, pijn in rug, schouders, massagebad
Doe zo snel mogelijk iets aan pijn in de rug, schouders en nek

Klachten aan de rug is misschien wel het meest voorkomende probleem bij volwassenen. Er zijn verschillende oorzaken waardoor dit kan ontstaan. Het leveren van fysiek zwaar werk kan zijn tol eisen, maar werken achter een bureau is misschien nog wel vaker de oorzaak van rugklachten. Mensen die achter een computer werken zitten vaak niet in de goede houding. En zelfs als je in de ergonomisch perfecte houding werkt kan het nog voorkomen dat je pijnklachten krijgt aan je schouders, nek of rug. Op een stoel achter een bureau zitten is nou eenmaal een onnatuurlijke houding voor het menselijk lichaam. Om dit soort klachten te verhelpen heeft Silverspas massagebaden ontwikkeld. Het is erg belangrijk om vroegtijdig te beginnen met behandeling van de klachten. Langdurig onbehandelde pijn aan spieren en gewrichten kan blijvende schade opleveren. Probeer daarom zo snel mogelijk iets te doen aan pijnlijke gewrichten en spieren.

Silverspas staat voor hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid

Silverspas heeft zijn doel pas bereikt als de klant tevreden is. Alles wordt gedaan om te zorgen dat dat doel bereikt wordt. Zo zit er bijvoorbeeld op alle onderdelen van onze massagebaden minstens  10 jaar garantie. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een uitstekend product.

Silverspas heeft voor iedereen een geschikt model

Op de website van Silverspas vindt je een ruim assortiment van massagebaden. Ons grootste model biedt zelfs plaats voor zeven personen tegelijkertijd. Het kleinste model is erg compact en makkelijk in te bouwen en biedt nog steeds zitplaatsen voor drie volwassenen. Je kunt de verschillende modellen bestellen in verscheidene kleuren zodat jouw massagebad precies past bij jouw persoonlijke smaak.

Werking van een goede massage in een massagebad van Silverspas

Het menselijk lichaam wordt vrijwel gewichtloos als het onder water is. Normaal gesproken moeten de spieren en botten in ons lichaam de zwaartekracht tegen gaan. Omdat dat in het water niet het geval is kan het lichaam volledig ontspannen. Daarbovenop zorgt warmte ervoor dat bloedvaten zich verwijden en de doorbloeding verbeterd. Ontspanning is erg belangrijk tijdens een massage en ontlasting van de spieren op zich heeft al een therapeutische werking. De massagebaden van Silverspas staan altijd voor je klaar als jij ze nodig hebt. Het warme water zorgt voor een ontspannen lichaam en in combinatie met de krachtige massagestralen leidt dit tot een ongeëvenaarde ervaring.
Geplaatst door: Webmaster op 11:55
Geen reacties
donderdag 21 december 2017
Mindfulness tijdens je vakantie in een wellness resort
Tags: sint janskruid, spa, stress verminderen, wellness resort, wellness vakantie, mindfulness
Geestelijk tot rust komen met mindfulness.

We leven in een drukke maatschappij met vele verplichtingen. Als je manager of directeur van een bedrijf bent ervaar je misschien extra druk en verantwoording.  Je staat het hele jaar onder druk.  Maar ook als je voor je gezin zorgt, een examen moet halen of gewoon aan de hoge verwachtingen van onze maatschappij moet voldoen, kan er al sprake zijn van druk, spanning en stress. Mindfulness helpt.

Een mindfulness vakantie in een wellness resort boeken.

Het doel van een mindfulness vakantie  is om geestelijk tot rust te komen, jezelf weer op te laden en nieuwe energie op te doen. Dat doe je door bijvoorbeeld te ontspannen in een wellness resort met spa en sauna.  Maar je kunt ook ontspannen door yoga te beoefenen, aan meditatie te doen of gewoon helemaal niets te doen. Tijdens een mind fullness vakantie hoeft dan ook helemaal niets. Jij bepaalt aan welke programma's je mee doet, of je je laat masseren, of je je laat coachen of wat dan ook.  Het doel is om je volledig te laten ontspannen en je mind ( geest ) helemaal tot rust te laten komen.

Hier vind je informatie over de werking van Sint Janskruid.

Veel wellness resorts met mindfulness liggen aan zee.

Het geluid van de zee, de golven, het strand en de wind geven mensen al duizenden jaren een bijzonder gevoel. Bijna iedereen ontspant aan zee.  Daarom liggen veel wellness resorts aan zee. Boek bijvoorbeeld een wellness en mindfulness vakantie aan zee in Thailand, Indonesië, Spanje, Italië of Griekenland.  Of blijf dicht bij huis en boek een mindfulness weekend aan zee in Zeeland, op de Wadden eilanden of in Noord-Holland. Het zal je heerlijk ontspannen.

Thuis aan mindfulness doen.

Natuurlijk kan je ook thuis aan je geestelijke gezondheid werken. Door bijvoorbeeld aan yoga en meditatie te doen, ontspan je je geest ook. De innamen van sint janskruid thee of sint janskruid tabletten hebben ook een rustgevende werking. Het is één van de natuurlijke rustgevers. Net zoald valeraiaan, ook een natuurlijke rustgever en ook goed voor een betere nachtrust.
Geplaatst door: Webmaster op 06:02
Geen reacties
woensdag 22 november 2017
Teunisbloemolie
Tags: af vallen, huidklachten, mooie huid, proteine shakes, teunisbloemolie
Teunisbloemolie is een plantaardige olie die door veel vrouwen gebruikt wordt. 

Teunisbloemolie kan helpen bij klachten bij de overgang en de menstruatie. Veel vrouwen zweren bij dit natuur product. Maar waar kan je de beste kwaliteit teunisbloemolie kopen en wat zijn de ervaringen van vrouwen?? Heeft teunisbloemolie bijwerkingen? Kan je afvallen met teunisbloemolie?
Hier wat antwoorden.

Teunisbloemolie en de menstruatie.

Volgens veel fabrikanten van teunisbloemolie capsules en tabletten, bevordert teunisbloemolie een regelmatige en normale menstruatie en helpt het ook bij wisselende stemmingen in de periode van de menstruatie en de overgang. Veel vrouwen kunnen er volgens deze fabrikanten baat bij hebben dit natuurlijk product te consumeren.  Ook een bekende producen van natuurgeneesmiddelen, A Vogel, pomoot het product.

Teunisbloemolie om af te vallen?

Sommige fabrikanten claimen bij het gebruik van teunisbloemolie gewichtsverlies naar dat wordt  niet echt onderbouwd met feiten. Gebruik bijvoorbeeld proteine shakes om af te vallen.

Teunisbloemolie en mooie huid?

In de wellness industrie wordt teunisbloemolie gebruikt om een mooie huid te bewerkstelligen. Volgens deskundigen is koudgeperste teunisbloem met GLA ideaal voor een droge huid, beschermt het tegen huidveroudering en werkt het tegen bepaalde huidaandoeningen. Een prima huidolie dus.

Teunisbloemolie en bijwerkingen.

Teunisbloemolie kan interacties hebben met andere kruiden of medicijnen. Als je hier vragen over hebt, raadpleeg dan een specialist op dit gebied. Kijk ook eens naar andere voedingssupplementen.
Geplaatst door: Webmaster op 05:56
Geen reacties
maandag 6 november 2017
Vergoedingen zorgverzekeringen
Tags: alternatieve geneeswijzen, naturapolis, restitutiepolis, vergoedingen zorgverzekering
Vergelijken zorgverzekeringen 2018 begonnen.

Nu veel mensen per 1 januri 2018 gaan switchen van zorgverzekeraar, is het weer tijd geworden om de premies en dekkingen van de verschillenden zorgverzekeraars met elkaar te gaan vergelijken.
De verschillen in polissen en dus vergoedingen zijn groot.  Om de vergoedingen zorgverzekering met elkaar te kunnen vergelijken, heb je wel een "vergelijkings tool" nodig. Gelukkig zijn er een aantal professionele tools ontwikkeld om zorgverzekeringen en de vergoedingen tot op detail te kunnen vergelijken.

Naturapolis of restitutiepolis?

Bij de naturapolis kies je voor een verzekering waarbij de zorgverzekeraar contracten heeft afgesloten met een beperkt aantal zorgverzekeraars. De zorgverzekeraar betaalt de door jou gemaakte kosten, bijvoorbeeld van een arts, medicijnen of specialist rechtstreeks uit aan de zorgverlener. Je hebt niet echt een vrije artsenkeuze.  Bij een restitutiepolis heb je wel vrije artsenkeuze maar het kan zijn dat je de rekeningen van de zorgverleners of medicijnen moet voorschieten. Voordat je de verschillende zorgverzekeringen met elkaar gaat vergelijken, is het belangrijk om een keuze te maken tussen een naturapolis of resitutiepolis.

Vergelijk ook de vergoedingen van alternatieve geneeswijzen.

Steeds meer mensen kiezen voor een homeopathisch arts of alternatieve genezer. Het is bij de meeste zorgverzekeraars mogelijk "alternatiever geneeswijzen" als aanvullende dekking mee te verzekeren.  Als je de vergoedingen zorgverzekeraars met elkaar vergelijkt en graag alternatieve geneeswijzen mee wilt verzekeren, kies dan voor een verzekaar met een ruime definitie en vergoedingen.  Het kan een wereld van verschil uitmaken als het om je gezondheid gaat.  Ook bij een verblijf in een kuuroord of wellness gezondheidscentrum.

Geplaatst door: Webmaster op 06:44
Geen reacties
maandag 18 september 2017
Puur en Kuur, wellness resorts hele wereld
Tags: Nederland, singles, Spanje, wellness break, wellness resort, Puur en Kuur
Puur en Kuur, marktleider in wellness en gezondheidsreizen.

Puur en Kuur is dé specialist als het om wellness reizen, gezondheidsreizen en kuurreizen gaat.
Of je nu een wellness resort in India, Indonesië, Cyprus, Portugal, Spanje of Malta zoekt, de mooiste wellness resorts, met perfecte voorzieningen, vind je bij Puur en Kuur. 

In tegengestelling tot veel andere reisorganisaties, kan je bij Puur en Kuur ook een korte wellness vakantie of retreat boeken.  Een wellness break.
Hierbij kan je ook voor bijvoorbeeld voor 2, 3 of 4 dagen een wellness resort in Nederland boeken. Populaire bestemmingen in Nederland voor een wellness break of weekend zijn Badhotel Domburg met spa en sauna's, Fontana Wellness Resort Bad Nieuwe Schans en Grand Hotel Ter Duin in Burg-Haamstede.

Hier vind je alle wellness resorst en spa's Puur en Kuur Nederland.

Midweek boeken in wellness resort in Nederland 

Het is bij Puur en Kuur ook mogelijk een midweek in een wellness- of spa resort te boeken. Zo kan je van 18 tot 21 december in Landgoed de Holtweijde een Yoga Kerst Midweek boeken. 
Landgoed de Holtweijde is een resort met een hearh- en fitness centrum, een verwarmd binnen zwembad, een Turks Stoombad, infrarood sauna en Finse Sauna. Gasten van Landgoed de Holtweijde krijgen gratis kruidenthee, water, vruchtensapjes en fruit.  Je kunt op dit unieke wellness resort ook een beautybehandeling laten doen. Deze midweek betreft een yoga en verwen midweek,  Eén van de vele bijzondere wellness arrangementen van Puur en Kuur.

Spanje, favoriet voor wellness break.

Bij Puur en Kuur is Spanje favoriet als het om een wellness vakantie, weekend of wellness break gaat. Na Spanje Binnen Europa zijn voor korte wellness breaks ook Nederland, Griekenland, Portugal en Duitsland erg populair.

Hier vind je alle landen van Puur en Kuur reizen.

Wellness reizen voor alleenstaanden.

Puur en Kuur heeft onder de naam "single friendly" een aantal wellness weekenden, breaks en vakanties aangewezen als reizen voor alleenstaanden. Hier wordt met name extra rekening gehouden met de locatie en voorzieningen. Het is bijvoorbeeld prettig dat je als single een eigen kamer in het resort of hotel hebt.


Geplaatst door: Webmaster op 08:09
Geen reacties
dinsdag 20 juni 2017
Wellness vakantie 2017 boeken
Tags: last minute wellness, resorts, wellness vakantie 2017
Wie een wellness vakantie 2017 wil boeken, bijvoorbeeld met verblijf in een wellness resort aan zee, wordt aangeraden nu in actie te komen.
Binnenkort start het last minute seizoen en de mooiste wellness resorts worden het eerste jaar geboekt.

Vakanties in wellness resorts in Thailand staan in 2017 wat onder druk door de onrust in Thailand. Een wellness vakantie boeken in bijvoorbeeld Sri Lanka of Spanje is een prima alternatief.

Er zijn nog veel wellness reizen beschikbaar voor juni, juli en augustus 2017.
Als je er voor een last minute verblijf in een wellness resort kiest, boek dan tenminste je last minute wellness vakantie 2 weken voor vertrek.  Je hebt dan nog de mogelijkheid te kiezen in welk type wellness resort je wilt verblijven, bijvoorbeeld in een luxe wellness resort aan zee met vegetarische keuken. 
Geplaatst door: Webmaster op 07:09
Geen reacties
vrijdag 9 juni 2017
Omega 3-6-9 vetzuren
Tags: omega 3 visolie, goede gezondheid, omega 3-6-9
Wie gezondheid belangrijk vindt en aan fitness doet, wil vast ook gezond eten.
Als je een wellness resort bezoekt, zal je in de regel lekkere en gezonde maaltijden krijgen.
Hierbij wordt veel aandacjt besteed aan omega 3, 6 en 9 vetzuren.
Deze onverzadigde vetzuren spelen een grote rol bij onze gezondheid en stofwisseling.

Helaas krijgen we niet altijd alle essentiële vetzuren binnen en zijn de omega 3-6-9 vetzuren niet in verhouding.  Om er zeker van te zijn je voldoende en evenwichtige omega 3, 6 en 9 onverzadigde vetzuren binnenkrijgt, kan je het beste omega 3-6-9 capsules kopen.

Je weet dan zeker dat jij de juiste omega onverzadige vetzuren zoals lijnzaadolie ( omega 3 ), olijfolie ( omega 9 ) en teunisbloemolie ( omega 6 ) binnenkrijgt.  Dit zijn maar voorbeelden van omega 3-6-9 capsules. Er zjn ook mensen die zweren bij omega 3 visolie of tarwekiemolie.
Een ding is zeker, plantaardige en uitgebalanceerde voeding, levert bijna altijd goede meervoudig en onverzadigde vetzuren op.  Bij de kant en klare omega 3,6,9 tabletten en capsules, kies je voor wat betreft je gezondheid, voor zekerheid.
Geplaatst door: Webmaster op 15:25
Geen reacties
maandag 29 mei 2017
Amandelolie voor de huid
Tags: goed voor de huid, sauna, wellness vakantie, amandelolie
Waarom amandelolie goed voor de huid is

Wie een wellness resort bezoekt met bijvoorbeeld Hamam en sauna, moet ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt. Sauna en Haman bezoek zijn ontspannend en ideaal voor een relax weekend of vakantie maar kunnen wel een behoorlijke aanslag plegen op de huid.

Het is dan ook goed om te weten dat zoete amandelolie, een 100 % natuurlijke olie, ideaal is voor de huid en perfect is na sauna bezoek. 

Amandelolie heeft een aantal eigenschappen die deze olie zeer geschikt maken om de huid mee in te smeren. Amandelolie zorgt ervoor dat de huid soepel en zacht blijft en niet uitdroogt, de olie is niet vet en bevat veel vitamine E.  Daarnaast bevat amandelolie ook vitamine A en B en een aantal oxidanten. De laatste gaan veroudering van de huid tegen.

Vitaminerijke amdel olie gaat dus veroudering van de huid tegen. Beter gezegd de veroudering wordt vertraagd.  In veel cosmetica huidverzorgingsproducten zit amandelolie verwerkt. 

Conclusie, als je een vakantie in een wellness resort geboekt heb en van sauna en andere wellness faciliteiten zoals zwembad en Hamam gebruik gaat maken, zorg dan goed voor je huid.
Amandelolie is ideaal om je huid soepel en in goede conditie te houden.


Geplaatst door: Webmaster op 06:34
1 reactie
maandag 10 april 2017
Alles over wellness reizen
Tags: relax vakanties, website wellness reizen.be
Op de nieuwe website wellness reizen.be vind je alles over de mogelijkheden om een reis, weekend of vakantie met wellness te boeken, bijvoorbeeld in een wellness resort of hotel of accommodatie met sauna.
De mogelijkheden om een wellness of kuurreis te boeken zijn groot.
Via de blog wellness reizen.be houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, ook ten aanzien van kuurreizen en andere relax vakanties.
Geplaatst door: Webmaster op 13:32
Geen reacties
woensdag 15 maart 2017
Badkledingdagen bij wellness resort De Zwaluwhoeve
Tags: badkledingdagen, wellness resort de Zwaluwhoeve
Wellness resort De Zwaluwhoeve is één van de mooiste en grootste wellness resorts van Nederland. Jaarlijks bezoeken tienduizenden mensen deze luxe wellness resorts met sauna's, zwembad en spa en genieten van de luxe en arrangementen van deze top 10 resort van Nederland.

Minder bekend is dat de ook met badkleding kunt genieten van de vele sauna's en wellness voorzieningen.
Wellness resort De Zwaluwhoeve heeft voor mensen die graag in badkleding de sauna's bezoeken speciale badkledingdagen. U vindt deze hieronder.

Badkledingdagen wellness resort De Zwaluwhoeve

- iedere dinsdag van de maand met badkleding
- iedere tweede en vierde donderdag van de maand
- iedere laatste zaterdag van de maand
- iedere eerste en derde zondag van de maand

Er zijn meer bekende wellness resorts in Nederland die regelmatig badkleding dagen organiseren.
Je vindt deze op wellness Nederland.
Hier vind je ook de laatste sauna en wellness aanbiedingen voor een dagje of weekendje wellness Nederland
Geplaatst door: Webmaster op 09:09
Geen reacties
zondag 5 maart 2017
Wellness vakantie op wellness resort in Maleisiƫ
Tags: Maleisiƫ, spirituele vakantie, wellness resort, wellness vakantie
Wie een echt unieke wellness ervaring wil hebben, boekt een wellness vakantie met verblijf in een spirituele wellness resort op een eiland in Maleisië.

Hier vind je op een privé-eiland dat is omringd door smaragdgroen water en beschikt over schitterende baaien, witte zandstranden en een ongerepte natuur een 5 sterren wellness resort met spa. De wellness resort met spa bestaat uit verschillende paviljoens waar je terecht kunt voor heerlijke spa behandingen, massages en andere wellness programma's. Een unieke wellness en spa locatie voor een spirituele en wellness vakantie op Maleisië..

Het is mogelijk om  yoga- en tai chi-lessen te volgen. Verder kan je in de directe omgeving van dit wellness resort in Maleisië  zeilen, snorkelen, kajakken en  waterskiën.  Het spa wellness resort telt 7 verschillende restaurants en eet- en drinkgelegenheden: van een loungebar tot een beachclub. De gezonde, Aziatische keuken met zijn heerlijke kruiden en groenten is fantastisch.
Ervaar hoe vriendelijke de mensen in Maleisië zijn en hoe fantastisch dit wellness resort met spa in Maleisië is.
Voor een spirituele, yoga, gezondeheids en wellness vakantie!
Geplaatst door: Webmaster op 08:39
Geen reacties
woensdag 15 februari 2017
Blog wellness resorts
Tags: retreats, spa, wellness resort
Op deze blog van wellness-resort.nl vind je de laatste informatie en aanbiedingen over wellness en spa resorts, thermaalbad aanbiedingen, yoga en ayurveda retreats en veel meer.
In deze tijd van hoge werkdruk, stress en presteren, is wellness belangrijker dan ooit. Een kort of lang verblijf in een wellness resort of retrat kan bijdragen een het verminderen van die druk en spanning, aan ontspanning. Op deze website hebben we de mooiste wellness resorts voor je geselecteerd, ook spa's en retreats met thermaal water in Nederland en Duitsland. Veel plezier met het lezen van deze blog die over wellnes, relax resorts en gezondheids- en yoga reizen gaat.

Geplaatst door: Webmaster op 07:58
Geen reacties