Blog wellness resort

terug naar het overzicht
Mindfulness tijdens je vakantie in een wellness resort
Tags: sint janskruid, spa, stress verminderen, wellness resort, wellness vakantie, mindfulness
Geestelijk tot rust komen met mindfulness.

We leven in een drukke maatschappij met vele verplichtingen. Als je manager of directeur van een bedrijf bent ervaar je misschien extra druk en verantwoording.  Je staat het hele jaar onder druk.  Maar ook als je voor je gezin zorgt, een examen moet halen of gewoon aan de hoge verwachtingen van onze maatschappij moet voldoen, kan er al sprake zijn van druk, spanning en stress. Mindfulness helpt.

Een mindfulness vakantie in een wellness resort boeken.

Het doel van een mindfulness vakantie  is om geestelijk tot rust te komen, jezelf weer op te laden en nieuwe energie op te doen. Dat doe je door bijvoorbeeld te ontspannen in een wellness resort met spa en sauna.  Maar je kunt ook ontspannen door yoga te beoefenen, aan meditatie te doen of gewoon helemaal niets te doen. Tijdens een mind fullness vakantie hoeft dan ook helemaal niets. Jij bepaalt aan welke programma's je mee doet, of je je laat masseren, of je je laat coachen of wat dan ook.  Het doel is om je volledig te laten ontspannen en je mind ( geest ) helemaal tot rust te laten komen.

Hier vind je informatie over de werking van Sint Janskruid.

Veel wellness resorts met mindfulness liggen aan zee.

Het geluid van de zee, de golven, het strand en de wind geven mensen al duizenden jaren een bijzonder gevoel. Bijna iedereen ontspant aan zee.  Daarom liggen veel wellness resorts aan zee. Boek bijvoorbeeld een wellness en mindfulness vakantie aan zee in Thailand, Indonesië, Spanje, Italië of Griekenland.  Of blijf dicht bij huis en boek een mindfulness weekend aan zee in Zeeland, op de Wadden eilanden of in Noord-Holland. Het zal je heerlijk ontspannen.

Thuis aan mindfulness doen.

Natuurlijk kan je ook thuis aan je geestelijke gezondheid werken. Door bijvoorbeeld aan yoga en meditatie te doen, ontspan je je geest ook. De innamen van sint janskruid thee of sint janskruid tabletten hebben ook een rustgevende werking. Het is één van de natuurlijke rustgevers. Net zoald valeraiaan, ook een natuurlijke rustgever en ook goed voor een betere nachtrust.
Geplaatst door: Webmaster op donderdag 21 december 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie