Blog wellness resort

terug naar het overzicht
Puur en Kuur, wellness resorts hele wereld
Tags: Nederland, singles, Spanje, wellness break, wellness resort, Puur en Kuur
Puur en Kuur, marktleider in wellness en gezondheidsreizen.

Puur en Kuur is dé specialist als het om wellness reizen, gezondheidsreizen en kuurreizen gaat.
Of je nu een wellness resort in India, Indonesië, Cyprus, Portugal, Spanje of Malta zoekt, de mooiste wellness resorts, met perfecte voorzieningen, vind je bij Puur en Kuur. 

In tegengestelling tot veel andere reisorganisaties, kan je bij Puur en Kuur ook een korte wellness vakantie of retreat boeken.  Een wellness break.
Hierbij kan je ook voor bijvoorbeeld voor 2, 3 of 4 dagen een wellness resort in Nederland boeken. Populaire bestemmingen in Nederland voor een wellness break of weekend zijn Badhotel Domburg met spa en sauna's, Fontana Wellness Resort Bad Nieuwe Schans en Grand Hotel Ter Duin in Burg-Haamstede.

Hier vind je alle wellness resorst en spa's Puur en Kuur Nederland.

Midweek boeken in wellness resort in Nederland 

Het is bij Puur en Kuur ook mogelijk een midweek in een wellness- of spa resort te boeken. Zo kan je van 18 tot 21 december in Landgoed de Holtweijde een Yoga Kerst Midweek boeken. 
Landgoed de Holtweijde is een resort met een hearh- en fitness centrum, een verwarmd binnen zwembad, een Turks Stoombad, infrarood sauna en Finse Sauna. Gasten van Landgoed de Holtweijde krijgen gratis kruidenthee, water, vruchtensapjes en fruit.  Je kunt op dit unieke wellness resort ook een beautybehandeling laten doen. Deze midweek betreft een yoga en verwen midweek,  Eén van de vele bijzondere wellness arrangementen van Puur en Kuur.

Spanje, favoriet voor wellness break.

Bij Puur en Kuur is Spanje favoriet als het om een wellness vakantie, weekend of wellness break gaat. Na Spanje Binnen Europa zijn voor korte wellness breaks ook Nederland, Griekenland, Portugal en Duitsland erg populair.

Hier vind je alle landen van Puur en Kuur reizen.

Wellness reizen voor alleenstaanden.

Puur en Kuur heeft onder de naam "single friendly" een aantal wellness weekenden, breaks en vakanties aangewezen als reizen voor alleenstaanden. Hier wordt met name extra rekening gehouden met de locatie en voorzieningen. Het is bijvoorbeeld prettig dat je als single een eigen kamer in het resort of hotel hebt.


Geplaatst door: Webmaster op maandag 18 september 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie