Blog wellness resort

terug naar het overzicht
Teunisbloemolie
Tags: af vallen, huidklachten, mooie huid, proteine shakes, teunisbloemolie
Teunisbloemolie is een plantaardige olie die door veel vrouwen gebruikt wordt. 

Teunisbloemolie kan helpen bij klachten bij de overgang en de menstruatie. Veel vrouwen zweren bij dit natuur product. Maar waar kan je de beste kwaliteit teunisbloemolie kopen en wat zijn de ervaringen van vrouwen?? Heeft teunisbloemolie bijwerkingen? Kan je afvallen met teunisbloemolie?
Hier wat antwoorden.

Teunisbloemolie en de menstruatie.

Volgens veel fabrikanten van teunisbloemolie capsules en tabletten, bevordert teunisbloemolie een regelmatige en normale menstruatie en helpt het ook bij wisselende stemmingen in de periode van de menstruatie en de overgang. Veel vrouwen kunnen er volgens deze fabrikanten baat bij hebben dit natuurlijk product te consumeren.  Ook een bekende producen van natuurgeneesmiddelen, A Vogel, pomoot het product.

Teunisbloemolie om af te vallen?

Sommige fabrikanten claimen bij het gebruik van teunisbloemolie gewichtsverlies naar dat wordt  niet echt onderbouwd met feiten. Gebruik bijvoorbeeld proteine shakes om af te vallen.

Teunisbloemolie en mooie huid?

In de wellness industrie wordt teunisbloemolie gebruikt om een mooie huid te bewerkstelligen. Volgens deskundigen is koudgeperste teunisbloem met GLA ideaal voor een droge huid, beschermt het tegen huidveroudering en werkt het tegen bepaalde huidaandoeningen. Een prima huidolie dus.

Teunisbloemolie en bijwerkingen.

Teunisbloemolie kan interacties hebben met andere kruiden of medicijnen. Als je hier vragen over hebt, raadpleeg dan een specialist op dit gebied. Kijk ook eens naar andere voedingssupplementen.
Geplaatst door: Webmaster op woensdag 22 november 2017
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie