Blog wellness resort

terug naar het overzicht
wellness resorts en ayurveda
Tags: ayurveda, detoxen, India, kuren, relaxen, Sri Lanka, wellness, yoga , wellness resorts



Waarom ayurveda en wellness goed samen gaan.

Wellness resorts op ayurveda basis vind je van oudsher in India en Sri Lanka.  Deze 2 landen in Azië zijn de bakermat voor ayurveda, de oudste gezondheidsleer van de wereld. Met ayurveda werken ze veel met natuurlijke kruiden, warme baden en speciale massages. Ideaal voor een verblijf in een wellness resort.
Ayurveda massages zijn massages met een speciale techniek met Oosterse invloeden en heel goed voor lichaam en geest. In India en Sri Lanka heb je veel ayurvedische spa's, gezondheidscentra, yoga centra en wellness opties. Je kunt via deze site een ayurveda wellness resort boeken in India, Sri Lanka, Duitsland of Spanje. Zowel Spa Dreams als Puur en Kuur heeft specifieke ayurveda wellness mogelijkheden.

Ayurveda resorts boeken.

Wie last heeft van te veel stress, wil detoxen, kuren of gewoon relaxen, kan een verblijf in een ayurveda resort boeken met compleet verzorgd arrangement. Naast de overnachtingen, het ontbijt en de ayurveda massages kan je vaak ook mee doen aan yoga, detoxen, kuren of mediteren. Veel mensen die een verblijf in een resort in Sri Lanka, India of Nepal boeken, geven zich op voor yoga les of mindfulness. Innerlijke rust vinden, dat is vooral wat je in een ayurveda resort kunt vinden.

Wellness resort voor 7 of 15 dagen boeken.

Wie een wellness vakantie, retreat of andere bezinningsreis wil boeken dan dat doen voor bijvoorbeeld 7 of 15 dagen. Ayurveda reizen naar verre bestemmingen zoals India en Sri Lanka hebben meestal een duur van minimaal 12, 13, 14 of 15 dagen. Dit omdat de vliegreis al minimaal een dag duurt en je ook tijd nodig hebt om te acclamatiseren.

Gezonde maaltijden bij verblijf in ayurveda retreats.

Tijdens je verblijf in een ayurveda retreat, krijg je gezonde maaltijden met rijst, verse groenten en kruiden zoals gember, kurkuma en kaneel geserveerd. Een gezonde levensstijl betekent in de ayurvedische keuken veel vegetarische en evenwichtig samengestelde maaltijden,.kokos, gember, rijst en kurkuma worden vaak gebruikt. De keuken in de ayurvedische gezondheidscentra in resort en spa's is verfijnd en gaat goed samen met bijvoorbeeld yoga lessen en meditatie.
 
Geplaatst door: Webmaster op maandag 31 december 2018
Geen reacties
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie