Spa hotel of resort

De mooiste spa hotels en wellness resorts
Wie een wellness resort of spa weekend of vakantie wil boeken en een verblijf zoekt in een luxe spa resort, wellness hotel of spa hotel, vindt deze op deze website wellness-resort.nl of één van onze andere wellness en beauty websites. Hier kan je een spa resort of spa en wellness hotel boeken in bijvoorbeeld de Ardennen, Frankrijk, Hongarije, Slovenië of Italië.  Maar je kunt hier ook een spa resort of hotel met arrangement boeken in Indonesië, Sri Lanka, Vietnam of Thailand.

Ook voor een spa retreat vind je hier fantastische wellness en spa resorts. De kracht van de natuurlijke bronnen van een spa geeft vitaliteit, nieuwe energie en is goed tegen huidklachten en stijfheid.  Zeker als het water van de natuurlijke spa bron een optimale temperatuur heeft van zo een 38 graden en je tijdens je verblijf in het wellness resort of hotel ook lekker verwend kunt worden met massages en schoonheidsbehandelingen. We hebben hier de mooiste en meest luxe spa hotels en wellness en spa resorts voor je geselecteerd. Je kunt deze zelf boeken of genieten van een georganiseerde spa en wellness retreat, vakantie of weekend. Ook kunt je je bezoek aan een spa resort of hotel veelal kombineren met een kuur of afslank vakantie.  De mogelijkheden zijn legio. op deze pagina geven we je een kleine indruk va de vele mogelijkheden.  Er is ook een mogelijkheid om een ayurvedisch spa resort te boeken.  Hierbij spelen kruiden, warme massages en oude geneeswijzen een grote rol.

Wellness of spa resort met ayurveda boekenWie op een natuurlijke wijze wil leven en op zoek gaat naar een spa resort met natuurlijke bronnen in bijvoorbeeld India, Sri Lanka of Nepal, komt vaak de naam ayurveda tegen. Ayurveda is een oude en traditionele geneeswijze en levenswijze die haar oorsprong heeft in India en Sri Lanka.  Er wordt bij ayurveda veel gebruik gemaakt van warme baden, ontspannende lichaamsmasages en kruiden. Ook vele kuuroorden in India en Sri Lanka bieden kuren aan die op ayurveda gebaseerd zijn. Op deze website vind je een groot aanbod ayurvedische spa resort en retreats in India, Sri Lanka, Vietnam, Thailand, Spanje, Duitsland en Italië. Maar ook elder in Europa vind je ayurvedische spa hotels en resorts.  Je boekt een dergelijk resort meestal voor een langer verblijf maar het is ook mogelijk een spa en wellness weekend in een ayurveda resort te boeken. 
Als je via de banner hierboven op zoek gaat naar alle mogelijkheden een spa resort of retreat te boeken in combinatie met ayurveda, zoek dan via het thema "ayurveda reizen" je vindt onder dit thema ook kuurreizen, afslankreizen en spirituele reizen.

Alleen op wellnes reis?
Ben je van plan alleen op reis te gaan en ben je op zoek naar een spa resort, spa en wellness hotel of retreat die geschikt is voor een vakantie voor alleenstaanden?  Veel van de wellness- en kuurreizen op deze website zijn zéér geschikt voor alleengaanden.  Je verblijft in een veilige omgeving, hebt een eigen kamer met bad en toilet in je spa resort of hotel en kunt workshops en lessen volgen zoals yoga, meditatie, fitness of afslankkuur.  De alleenstaande reizen zijn individuele reizen maar je kunt je ook opgeven voor een groepsreis.
Er worden regelmatig spa en yoga retreats georganiseerd voor singles en alleenreizenden.
Populaire spa resorts voor alleenstaanden vind je met name in Italië, Portugal en Frankrijk maar ook in Nederland is het mogelijk om een luxe wellness vakantie te boeken met verblijf in een spa hotel of resort.  Een aantal spa resorts in Nederland hebben zelf een spa uit natuurlijke bron. Een dergelijke bron wordt ook wel thermale bron genoemd en is geneeskrachtig, onder andere bij huidklachten. Ook zijn regelmatig wellness weekenden voor singles ( alleenstaanden ). Verder speciale aandacht gevraagd voor een wellness villa in Ibiza waar je de fijnste retreats kunt boeken, denk aan een yoga retreat, of meditatie retreat.  Je vindt deze onder het aanbod wellnes of yoga retreats in Ibiza ( Spanje ).

Minerale baden voor kuurreis

Als je echt wilt genieten van een spa resort, boek dan een spa hotel of retreat met thermaal bad.  Een thermaal bad valt in de categorie "minerale baden".   Je kunt ook een wellnes resort in Nederland boeken met mineraal of thermaal bad, bijvoorbeeld bij Fontana resort bad Nieuweschans.  Verder zijn bekend en beroemd de spa resorts met thermale baden in onder andere Slovenië, Spanje, Hongarije, Tsjechië en Duitsland.Minerale baden zijn duidenden jaren oud en ze komen van honderden tot duizenden meters diep uit de aarde. Ze bevatten veel mineralen en zijn geneeskrachtig. Ieder bad heeft zijn eigen geneeskrachtige werking.

Hier vind je een overzicht van spa resorts met minerale baden