wellness nederland

Wellness resort of wellness hotel?


Wellness Hotels bij HotelSpecials

Wellness resorts en hotels in Nederland van hoge kwaliteit.

Weekendje wellness of reis in Nederland boeken en op zoek naar een fantastische spa, resort of wellness hotel?

De wellness hotels, resorts en spa's in Nederland zijn van hoge kwaliteit en bevinden zich op unieke locaties. Boek bijvoorbeeld een wellness resort op de Veluwe, een wellness hotel met binnenzwembad en sauna aan de Zeeuwse Kust of een spa met bronwater in Zuid-Limburg.

Wellness in Nederland is absoluut genieten op topniveau.  Je kunt een wellness arrangement in Nederland boeken, inclusief arrangement en overnachting en genieten van heerlijk eten, ontspannende massages en eventueel een gezondheid- of afslankkuur.  Op deze pagina vind je de toppers van Nederland op wellness gebied.

Aanbiedingen mooiste wellness resorts van Nederland
Nederland heeft je op het gebied van wellness resorts, spa's en sauna's veel te bieden. Hier vind je een overzicht van de mooiste wellness resorts van Nederland.  Dit zijn wellness centrum Veluwse Bron op de veluwe, spa well in Noord Nederland ( Drenthe ), Spa Puur in Tilburg en Elusium in omgeving Rotterdam en Den Haag. Je kunt profiteren van de vele aanbiedingen, ook een wellness dag of weekend met badpak ( badkledingdagen ) boeken, een wellness arrangement scoren of gebruik maken van de wellness arrangementen voor 2. Veel plezier met het zoeken en boeken van één van die fantastische wellness resorts in Nederland.
Per wellness resort Nederland staat een opsomming van de wellness faciliteiten en de mogelijkheden te boeken in het kader van een wellness arrangement of badkleding dag.

Veluwse Bron, verkozen tot mooiste wellness resort van Nederland

Veluwse Bron, misschien wel het mooiste wellness resort van Nederland!

Als er één wellness resort in Nederland is welke tot de verbeelding spreekt, is dit de Veluwse Bron wel. Op een unieke plek op de Veluwe en met de allerbeste wellness faciliteiten.

Wellness resort De Veluwse Bron is een ware droomplek voor rust en ontspanning. Met speciale badkledingdagen. Het wellnessresort met beautycentrum ligt op een 21 hectare groot landgoed op de Veluwe in Gelderland en biedt ruim 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. In 2016 is Veluwse Bron verkozen tot het beste en mooiste beste wellnessresort van Nederland. 

• Beste en mooiste Wellnessresort Nederland 
  • Met fantastische wellness arrangementen, ook voor 2
• Meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten
• De beste plek voor een 1e wellnesservaring
• Dagelijks groot aanbod opgietingen en klankschaalsessies
• Ruime keuze aan bijzondere en sauna’s en kruiden baden
• Met verschillende restaurants met heerlijke en gezonde maaltijden en specialiteiten
• Heerlijke beautybehandelingen, ontspanningsmassages en Hamam
• Speciale badkledingdagen: iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand

Thermae 2000, mooiste wellness resort in Zuid-Nederland

Thermae 2000, een fantastische wellness beleving in Limburg.
Spa Puur, mooi wellness en spa resort in Brabant
Wellness resort in Brabant?

Wie een wellness resort in Nederland zoekt en in Brabant woont, heeft aan Spa Puur in Tilburg een fantastisch wellness resort. Ook voor een wellness en sauna bezoek in het kader van de badkledingdagen of een arrangement
Bij SpaPuur in Brabant ben je aan het juiste adres voor een compleet dagje wellness. Met ee ruime keuze aan arrangementen. Met het ruime aanbod aan wellness- en spa faciliteiten verveel je je geen moment.  Zo heeft


SpaPuur een fantastisch zwembad waarbij je binnen naar buiten kunt zwemmen, de grootste Kelo opgietsauna van Brabant en kun je wandelen in de ruime en sfeervolle kuurtuin. De vele en bijzondere sauna's maken een wellness dagje of weekend uit tot een geweldig en ontspannend avontuur. Als je een wellness resort in Zuid Nederland of Brabant zoekt, is dit jouw ultieme ontspannings resort.

Wellness vakantie in Zeeland?

Een wellness vakantie in Zeeland heeft veel te bieden.

Als je verkent waar in Nederland de beste wellness faciliteiten zijn dan kom je zeker niet in Zeeland uit. Okay, in Domburg vind je een Spa en in Cadzand-Bad en Domburg vind je heilzaan zeewater, in veel andere gebieden in Zeeland zijn er betere wellness faciliteiten.

Wat Zeeland echter heeft, zijn de betere wellness vakantiehuizen.
Zo kun je in Zeeland een vakantiehuis met jacuzzi huren of een luxe vakantiehuis met privé sauna. En er zijn zelfs wellness vakantiehuizen in Zeeland te huur met sauna, jacuzzi en zwembad.

Hier vind je luxe vakantiehuizen in Zeeland.

Elysium, wellness resort in Bleiswijk
Wellness Resort Elysium.

Wie een wellness resort Nederland met badkledingdagen en arrangementen zoekt in de nabijheid van Rotterdam of Den Haag komt bij wellness resort Elysium uit. Elysium is een fantastisch en uniek wellness resort in Midden Nederland, gelegen in Bleiswijk. Elysium staat bekend om haar mondiale, Oosterse en sfeervolle inrichting. Dit wellness resort in midden Nederland beschikt over tropische watervallen en lagunes, een duizend-en-een-nacht zwembad, vele sauna's en bijzondere wellness faciliteiten zoals de mooiste en grootse Hamam van Nederland.

Wellness resort met badkleeddagen, kortingen en arrangementen.
Kijk nu welke aanbiedingen één van de mooiste wellness resorts van Nederland u te bieden heeft.

Spa Well, mooiste welness resort Noord-Nederland

Wellness Resort in Drenthe?


Voor wie op zoek is naar een uniek wellness resort in Noord Nederland, komt bij wellness spa resort Spa Well in Drenthe uit. Voor een dagje wellness of weekend in Nederland, met speciale wellness arrangementen voor 2 en badkleding dagen. Lees hieronder waarom Spa Well misschien wel het mooiste wellness resort van Noord-Nederland en Drenthe is. Een wellness resort in Nederland met beautycentrum.

Spa Well is het mooiste en grootste beauty-, sauna- & wellness resort van het noorden! In dit ruime wellnessresort in Drente vindt u tal van moderne en bijzondere sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. SpaWell is dé perfecte plek voor een relax dag, weekend of vakantie.Heerlijk ontstressen. 

Faciliteiten en bijzonderheden en SpaWell
• Groot aantal moderne en ruime sauna- en wellnessfaciliteiten
• Prachtige, uitgestrekte tuin met mooie planten en bloemen,  ligbedden en wellnessfaciliteiten
• Hoogwaardige en internationale keuken, ook voor biologische en vegetarische gerechten
• Dagelijks meerdere opgietingen en klankschaalsessies
  • Regelmatig badkleding dagen, geschikt voor iedereen die in een wellness resort wil relaxen.
  • Ook voor je vriendinnenweekend, bijvoorbeeld in kader beauty- en verwendag