Wellness en Spa Resorts van SpaDreams
SpaDreams heeft een groot en uniek aanbod Spa en Wellness resorts in de hele wereld. Van spa- en wellness resorts in Duitsland, Spanje, Slovenië, Frankrijk, Spanje en Italië tot een een wellness resort met spa of thermaalbad aan het strand in India, Nepal, Thailand, de Malediven of Zuid-Afrika.

Ook SpaDreams heeft een apart programma wellness- kuur- en gezondheidsreizen voor alleenstaanden.  Je vindt deze door op de zoekbox hierboven het aanbod alleenstaanden reizen te bekijken. Deze reizen zijn bedoeld voor singles en alleenreizenden. Kijk nu welke unieke wellness resorts SpaDreams wereldwijd gereserveerd heeft. Voor een relax, kuur of actieve fitness vakantie op de meest fantastische plekken van de wereld. Ook voor een wellness of spa resort dicht bij huis. Bijvoorbeeld in Nederland, de Benelux en Europa.

Veel reisthema's bij SpaDreams

Als je een georganiseerde wellness of gezondheidsvakantie wilt boeken en je wilt verblijven in een top kuuroord, spa of wellness resort of wellness hotel, zit je bij SpaDreams goed.  Alleen de mooiste en beste accommodaties en programma's zijn geselecteerd.
Daarnaast heb je een zéér grote keuze uit wellness, gezondheid, kuur, yoga en fitness programma's.  Als je op de website van SpaDreams zoekt binnen de categorie reisthema vind je een uitgebreid overzicht, onder ander:

Kuurreizen

Anti Aging
Klimaatkuren
Modderkuren en zwavelkuren
Thermale Kuren
Thalasso
Fango Medical wellness

Yoga

Ayurveda

authentiek ayurveda
groepsreis ayurveda

Medische gezondheidsreizen

Reuma, artrose
migraine
diabetes
burn out
zenuwstelsel
hart, vaatstelsel
botontkalking
en veel meer

Veel kuurreizen en gezondheidsreizen worden gehouden in wellnes en spa retreats met gezondheidscentrum, vaak op ayurvediche basis.