Wellness resorts Puur en Kuur

Puur en Kuur, wellness resorts over de hele wereld
De Nederlandse reisorganisatie Puur en Kuur biedt al vele jaren unieke wellness reizen aan. Ook yoga en wellness reizen in Nederland. Hierbij wordt alleen genoegen genomen met verblijf in de beste en mooiste wellness en spa resorts en hotels.  Of je nu een ayurveda vakantie wilt boeken in Sri Lanka, een yoga vakantie in Spanje of een kuurreis in Zwitserland of de Maladiven, de toplocaties die Puur en Kuur voor jouw verblijf heeft geselecteerd steken ver boven get gemiddelde uit. Boek bijvoorbeeld een wellness resort met uitzicht op zee, een spa met thermaalbad met een temperatuur van 38 graden of een ayurveda resort in de bergen. Combineer dit met een uniek wellness en spa programma, zorgvuldig samengestelde kuurreizen en een betrokken reisorganisatie en je begrijpt waarom Puur en Kuur voor veel mensen de nummer één is op het gebied van wellness, kuur, gezondheid en yoga reizen. Via de zoekbox hieronder vind je eenvoudig en snel jouw ideale wellness resort, eventueel met spa of natuurlijk thermaalbad. Voor singles is er een apart wellness- en yoga vakantie programma.

Single Friendly wellness resort boeken
Onder de noemer "single friendly" organiseert Puur en Kuur al vele jaren wellness- en yoga reizen voor singles.  Deze reizen zijn net wat anders samengesteld dan de andere wellness- en gezondheidsreizen en er is veel ruimte voor een individuele invulling.  Ook als je een single friendly yoga, fitness of wellness reis bij Puur en Kuur boekt, verblijf je in fantastische wellness en spa resorts. Zo heeft Puur en Kuur op Ibiza ( Spanje ) een eigen wellness villa en uniek programma.  Deze luxe wellness villa ligt vlak aan zee en is een voorbeeld van een uniek locatie voor een single friendly reis.  Puur en Kuur heeft ook dicht bij huis, in Nederland en België, unieke wellness resort programma's.  Boek bijvoorbeeld een single friendly wellness weekend aan zee in Zeeland of geniet van een wellness single vakantie in Lattrop.  

Dit schrijft Puur en Kuur: Het wellness centrum  in Lattrop is voor Nederlandse begrippen groot (circa 600 m2). Rond 2011 heeft het een complete en ingrijpende renovatie ondergaan. Er is een binnenbad van ongeveera 150 m vierkante meter, een Turks stoombad, Finse sauna en infrarood sauna. Daarnaast is er een rustruimte, een fitness/kenisis ruimte en gratis thee, water en vers fruit. Dit is één van de vele voorbeelden va een fantastisch en single friendly wellness verblijf in Nederland.  Je kunt in vele landen binnen en buiten Europa een wellness reis, yoga vakantie of andere single friendly ontspanningsreis via Puur en Kuur boeken. Met verblijf in fantastische wellness en spa resorts en hotels.

Proteine shakes en fitness

Als je tijdens je wellness reis aan fitness doet en misschien ook nog wel op dieet bent , is het zaak om op je gezondheid te letten.  Bij veel fysieke inspanningen en een tijdelijke andere levensstijl kan je met name eiwitten en koolhydraten te kort komen. En bij veel fitness activiteiten heb je extra eiwitten nodig.  Om spierblessures te voorkomen en nieuwe spiermassa's te bevorderen.

Eén van de manieren om te zorgen voor een hoogwaardige eiwitopname tijdens je fittness vakantie in het wellness resort is de inname van extra en hoge kwaliteit proteïne.
Dat kan bijvoorbeeld door de innname van Whey proteïne shakes, markteider in duurzame en hoogwaardige proteine- en eiwitshakes.
De samenstelling van de Whey proteïne shakes is door veel wetenschappelijk onderzoek geoptimailiseerd en de eiwitten worden perfect door het lichaam opgenomen.
Deze proteinieshakes zijn ook in plantaardige versies verkrijgbaar en er zijn ook plantaardige proteineshakes die zijn ontwikkeld voor veganisten. 

Exotische bestemming of dicht bij huis?

Als je via Puur en Kuur een wellness reis of resort wilt boeken, kan je kiezen uit vele tientallen bestemmingen, ook dicht bij huis. Boek je een verblijf in een exotisch wellness resort in Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Costa Rica, de Maladiven of Vietnam?  Of boek je een kuur- of wellness reis in een wellness resort of kuurhotel in Slovenië, Zwitserland, Portugal, Italië, Frankrijk, Madeira of Nederland?
Bij Puur en Kuur heb je een ruime keuze uit prachtig gelegen wellness resorts, hotels en kuuroorden, een uitgebreide keuze met thalasso, ayurveda, mindfullness, fitness, detox, yoga of anti stress programma's.  Dicht bij huis of ver weg. Maar altijd met de beste intenties, de hoogste kwaliteit en een individueel of groepsprogramma. Met een speciale reisaanbod voor alleenstaanden, managers ( anti stress ) en groepen.

Vegetarische vakantie bij Puur & Kuur

Veel wellness resorts bieden vegetarische vakanties aan.

De combinatie van wellness, een resort met ontspanningsmogelijkheden en vegetarisme, zijn een goede combi. In landen als Duitsland, Oostenrijk en Italië zijn er zelfs resorts waar alle maaltijden vegetarisch en biologisch zijn.  Onbesporen groenten en frui, noten, zaden, een lekker geitenkaasje, het hoort allemaal bij een volledig verzorgde vegetarische vakantie in een resort.

Met name ayurveda resorts, hebben standaard een vegetarische keuken.

Ook bij Puur en Kuur, de specialist in wellness- en gezondheidsreizen, hebben de meeste reizen de mogelijkheid tot een vegetarisch of veganistisch dieet.